Hallo Mooie Ziel en Welkom!

Namasté Spiritual Events is ontstaan als een initiatief om in deze veranderende tijden een houvast te bieden aan mensen en deze te ondersteunen in meer bewustwording van zichzelf en deze planeet.

Wij hebben als doel om de mens dichter tot zijn ware zelf te laten komen en daardoor een spirituele lifestyle voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken voor zowel de bezoeker als de standhouder.

 Wij zijn een Vlaamse organisatie die Spirituele beurzen en Lifestyle events organiseert in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

​Wij steunen (jonge) ondernemers die een spirituele, coaching of handgemaakte producten business hebben en zo vele mensen verder helpen te inspireren.

Wij onderscheiden ons omdat wij kwaliteit willen waarborgen en dit ook heel serieus nemen. Wij zijn zeer exclusief op selectie van potentiële nieuwe standhouders.

Niet iedereen die zich aanmeld als standhouder zal op onze events mogen deelnemen.

Bij ons zijn geen charlatans!

Er moet een match zijn met ons als organisatie en de potentiële standhouder moet de nodige kwaliteit en expertise in hun vak kunnen leveren.

Zo hebt u als bezoekers steeds oprechte, liefdevolle en ervaren mediums/coaches/therapeuten die u zullen verder helpen.

Wij verwelkomen u graag op een van onze Spirituele events!

Warme groetjes,

Sarah en haar Team. 

Ons eerstvolgend Spiritueel Event:

Ben jij ook op zoek naar meer bezieling, bewuster leven, antwoorden op je vragen, die steen die echt bij je past, dat unieke handgemaakte juweeltje,...?

Kom dan op zondag 15 september 2024 naar ons inspirerend Spiritueel Belevenis Event te Hasselt!

Klik hier voor meer info

Omdat woorden niet alles zeggen en beelden spreken...